Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
Tento produkt som si neobjednával!
Mám atopický ekzém. Nemôžem používať komerčnú kozmetiku. Roky hľadám a so striedavým úspechom nachádzam v lekárňach krémiky, ktoré mi robia dobre.
Značku KHADI som objavila náhodne. Zaujala popisom, zložením a hlavne pôvodom. Už mám druhé balenie a moja pleť roky nebola taká v pohode. Kúpila som si aj iné produkty, ktoré zatiaľ testujem. Myslím, že nadmieru uspokojujú moje potreby. Dúfam, že sa nezmení receptúra a môžem ostať dlhoročnou maximálne spokojnou zákazníčkou. :-)
Pokožka je hladká,ale účinky celulitídy zatiaľ nevidím,dám tomu ešte čas.
Krátko používam...pokožka ostáva hladká
- Ľahko sa roztiera
- Má úžasnú príjemnú vôňu
- Používam krátko
- Zatiaľ som spokojná
Toto je moje druhé balenie SLIMU, dobre sa natiera a rýchlo vsiakne do pokožky. Zmeny sú viditeľné po týždni. Pokožka je hebká a pružná.
Покупала две банки , после использования второй неровности на бедрах ушли , самочувствие лучше , кожа упругая , если пользоваться раз в месяц - результат есть
- super maximálna spokojnosť
- neskutočne drahý výrobok je to iba malé balenie má to iba 100 ml, za chvíľu to miniem
- Jemný
- Rýchle vstrebajúci sa
ľahká aplikácia
- kupila som ho ako darcek dcere, bola velmi spokojna
- nemam aku
Kedze uz vyskusala viacero pripravkov, tento sa jej zdal najucinnejsi a vrelo ho odporuca
Weleda sprchovací peeling brezový 150 ml
Pridané: 28. apríla 2024
(naposledy upravené 28. apríla 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Prijemná osviežujúca vôňa. Krémova konzistencia je super a peelingové guľôčky sú zo včelieho vosku. Celkovo velmi príjemné
- Skutočne sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva škvrny na oblečení, krásne vonia, zatiaľ nemám žiadne strie ( mastim sa väčšinou len večer ) použivam ho už 4.tý mesiac
Krasne vonia.Pouzivam ho s vakuovou bankou a uz po par pouzivaniach vidim pozitivne vysledky.Som velmi spokojna.
- Velke balenie
Stale testujem
Používam nejaký čas, aj ked celulitída nezmizne ale jej prejavy sú slabšie, pokožka po nanesení oleja je krásne jemná.
To chilli tam je aj cítiť.
Hlavne ak sa predtým robil pelling.
Hlavne si po použití treba riadne umyť ruky.
- Dobre pracuje
je fajn, mám s ním dlhodobo dobré skúsenosti
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »