Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
- pokožka je hladšia a pevnejsia
- nutne používat 2x za den pre viditelný vysledok
za dobru cenu celkom účinný produkt
- žiadne strie
- vláčna pokožka
- hebká pokožka
Elasti-qom som sa natierala počas obidvoch tehotenstiev a nevyhodila sa mi žiadna stria ani na brušku, stehnách, bokoch a prsiach. Kamarátky ho používala tiež a majú rovnaké skúsenosti ako ja.
- pomohol,som spokojná
- ziadne
účinný
odporúčam
- .
- .
- skvele vonia, ľahko sa rozotiera a pekne sa vstrebáva..
- žiadne
zatial uplna spokojnost
- Prijemna vona, rychlo sa vstrebava, neostane mastny film a je naozaj ucinny.
Funkcna vec. Sam som videl ako o manzelke pomaha.
Použíla som ho pri dvoch tehotenstvách a nemám jedinú striu.
Veľmi pekne vonia, dobre na nanáša a aj rozotiera :) či nebudú strie zistíme až neskôr :)
ACG gél proti celulitide 200 g
Pridané: 21. septembra 2013
(naposledy upravené 21. septembra 2013)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- som spokojna
- treba opatrne aplikovat a ja som musela rukavicami ked som sa chcela vyhnut stipaniu ruk co je jedina nevihoda
dspokojnost tak na 70 percent
- dobra cena
- nema ziadnu vonu, co mi vyhovuje, lebo pred tym skoricovy gel bol riadne cititi a tiez co som mala ine tak len same bylinky
- nelepi ako ostatne
- treba naniest ozaj male mnozstvo inak neskutocne pali
Zatial vyrobok pouzivam len od vcera, tak vysledky este nemozem potvridit. Treba ho naniest ozaj male mnozstvo a potom pali niake 3-4 hodinky ale da sa to v pohode vydrzat, aspon viete ze zabera:) Dufam ze aj vysledky sa dostavia casom. A teda po prvom pouzity , uz pouzivam rukavicu na nanasanie gelu, ruky ma sice nepalili, ale stale som citila ten gel na prstoch aj po dvoch umytiach, tak radsej uz pouzivam rukavicu .
- žeby cena? NIČ!!!!!!!!!!!!!
- gél po natretí veľmi pálil, štípal, ale povedala som si, že to vydržím...cítila som to aj po piatich hodinách , dalo sa to stále vydržať a tak som išla večer spať , asi po hodine som sa zobudila,pretože pálenie kože sa stávalo neznesiteľným - ako keby som ju mala popálenú, išla som sa osprchovať - jedine so studenou vodou (inak to pálilo ešte viac), aj tak mi to ale nepomáhalo, naozaj som dostala strach...nakoniec som si postihnuté miesta natrela fenistil gélom a to naveľa, naveľa zabralo.
V žiadnom prípade kúpu a používanie tohto výrobku nikomu nedoporučujem! po prvom katastrofálnom pokuse putoval do koša. :-(
- krasne vonia, a pokozka je pekne hladka a vyhladena
- zatial nemozem zhodnotit nic,
pouzivam tyzden a to je skoro aby som mohla povedat ci je vyrobok ucinny alebo nie. Ak bude moznost dat este dodatocne hodnotenie po mesiaci, tak ho sem dam.
Green Idea škoriový masažný gél 250 ml
Pridané: 22. júna 2013
(naposledy upravené 22. júna 2013)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- Som spokojna :-)
- Nic
100%odporucam
- naozaj účinkuje..
- keď nanesiete viacej, tak nohy poriadne štípu a dosť dlho a nič nezaberá, ani sprcha
má nízku cenu, ale účinok je oveľa vyšší
- to ukáže čas
- silne hrejivý, dosť ma pálili nohy, treba dať na začiatok menšiu vrstvu - tak ako odporúčajú na obale.
- účinný
- žiadne
Perfektná značka a spolu s cvičením maximálne účinný. Odporúčam!
- super cena
- veľkosť gélu
- používam ho týždeň ale zdá sa mi, že pomáha
- nepáli
Tento produkt môžem len odporučiť.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]