Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
Spokojnosť
úplne super na začiatku mi trocha vadila škoricová vôňa, ale už som si zvykla a dokonca mi hovoria, že dobre voniam
Pouzivam prvy krat a som maximalne spokojna, krem je uzasny, pokozka vyživena, vonava, vlacna, celulitida menej viditelna, objednam znovu
- Okamžitá hydratácia do hĺbky
- Krásna vôňa
Tento olejcek pouzivam prvykrat a kratko.Za tu dobu som si vsimla,ze sa dobre rozotiera,vstrebava,nezanechava pokozku mastnu(ja mam velmi suchu pokozku ).Nezostavaju po nom mastne flaky na obleceni.Za mna by som tento olejcek vrelo odporucila.
Neuveritelna vôňa, pokožka zamatova, objednala som prvy krat, vysledky este nevidim, ale citim sa lepsie, pokozku mam krasne vyživenú, nie však mastnú a nadherne voní
I na bolesti kloubů a k jejich prohřátí
- Uvidíme ešte čo dokáže
Krém je veľmi dobrý a naozaj hydratuje suchú pokožku. Je účinný proti striám a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Odporúčam ho.
- Žena je spokojná
OK produkt. Som spokojná.
- Super balenie, výborný produkt
Dermacol Love My Body skrášľujúce starostlivosť proti celulitíde a striám ( Celluli te & Stretch Mark s Defense Balm) 150 ml
- veľmi dobrá konzistencia
- dobre sa rozotiera a vstrebáva
- mám ho týždeň, ale pri používaní 2x denne ako je písané, mám pocit, že je pokožka jednotnejšia
- Výborný na hojenie rán
- Trošku zapácha
Je dobrý
príjemne prehreje pokožku
- Užívam krátko na to aby už bolo vidieť nejaký vysledok
Cena
- pomaha zjemnit jazvy
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »