Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
Olej prijemne vonia dobre sa roztiera ale priliz dlho vsiakava a je velmi tekuty. Vhodnejsia by bola flaska s pumpickou ci sprejom. Pri aplikacii utecena cela flaska. Popripade po kupe preliat do niecoho vhodnejsieho.
- Pouzivala som pri prvom a pouzivam aj pri druhom tehotenstve na brusko.Upokoji pokozku,prijemne vonia a rychlo sa vstrebava.
- Vona
- príjemná vôňa
- nezanecháva mastný filter
- rýchlo sa vstrebe
zakúpený proti striam, viditeľné zlepšenie už po prvej aplikácii
za tu cenu super
- veĺmi dobré učinky , neostava mastná pokožka , ale príjemne premastí
je super, naozaj pomaha
- Prijemne vonia a pekne zvlacnuje pokozku.
- zatial som spokojna, dobre sa roztiera, prijemne vonia, rychlo sa vstrebava do pokozky
zatial pouzivam iba týžden takze vysledky nie su ziadne , pokozka je vsak už teraz po naneseni sera prijemne hladka
Collistar Anticellulite Slimming Super Concentrate Night nočný zoštíhľujúci superkoncentrát proti celulitíde 200 ml
- rychle vstrebavanie
- lahla aplikacia sera , dobre roztieratelny
- zatial spokojnost
- ikshdshd
- dusinpod
- sdilfddsiodndnfpofnfpnfndf
Dobrý pomer cena výkon
Kto chce vysledky , musi objednat a pekne natietat ...a zaciti a potom uvidi výsledok
ok
Gél je fajn, kupujem si ho už tretí krát.
- dobre sa nanáša
- má príjemnú vôňu
- nádobka by mohla mať dávkovač
- O.K
Vyborny olej, pouzivala som ho pri prvom tehotenstve a strie som nemala ziadne. Mozem len a len odporucat. Ma prijemnu vonu, lahko sa nanasa, treba trochu pockat, kym sa vstrebe. Kedze je to olej, pokozka ostava trochu mastna. Ale to som aj ocakavala.
- Dosť malé balenie za takú cenu, za chviľu musím objednať dalšie balenie
- príjemne vonia ,dobre sa vstrebáva
- Trocha chladive, no zda sa super, uz som mala vsetky eveline kremy z notina
Super vyhladzuje
- S kremom som velmi spokojna, pouzivam ho pravidelne pocas tehotenstva.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »