Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
- za dobrú cenu pri dlhodobom používaní pomáha redukovať tuk a je vidieť, že aj spevňuje
- malé balenie :-) po nanesení páli ešte aj polhodinu
odporúčam, ale nič nie je hneď, treba používať dlhšiu dobu, aspoň 3 mesiace, aby bolo vidieť výsledok
Eveline Cosmetics 4D Slim Extreme Diamond zoštíhľujúce sérum proti celulitíde s kyselinou hyalurónovou 300 ml
skúsenosti s produktom nemám, používam ho prvýkrát, dobre sa rozotiera a má príjemnú vôňu
- dobra kvalita
- jediný gel proti celulitíde, ktorý naozaj účinkuje! a to som už vyskúšala naozaj množstvo druhov, doporučujem, veľká spokojnosť a maximálna účinnosť, rýchlo sa vstrebe, pokožka neostane mastná ani lepkavá, v pohode sa dá používať aj ráno a hneď sa obliecť, top výrobok, a tá cena tu je super
Weleda Body Care brezový olej proti celulitíde Birch Cellulite Oil 200 ml
Anonym
Pridané: 3. augusta 2017
Pokožka je po pravidelnom používaní pružnejšia, jemnejšia a celulitída je redukovaná. Naviac olej prijemne vonia a zanecháva pokožku vyzivenu a zdravšiu.
- veľmi jemný
- príjemne vonia
- narozdiel od iných olejov sa mi rýchlejšie vstrebe
- skvele pôsobí na strie ktoré mám a sťahuje ich
som velmi spokojna s elastiqom a odporucam aj inym
Clarins Body Fit Anti- Celluli te Contouring Expert zoštíhľujúci starostlivosť proti celulitíde 200 ml
- Ľahká aplikácia, pokožka je jemnejšia
Bola som s ním v minulosti spokojná.
- Dobrá cena oproti ostatným obchodom
- hustota
- rychlo sa vstrebe
- pekne vonia
- zatial sa strie neobjavili
som v siestom mesiaci tehotenstva, natieram brusko od zaciatku ako som sa dozvedela o tehotenstve a este ani jedna stria sa neobjavila
tovar ešte nemôžem ohodnotiť, nakoľko ho mám ešte veľmi krátko na to, aby bolo vidieť , alebo nevidieť žiadaný efekt
- dobre vlastnosti vstrebania
- prijemna vona
- dobry proti striam
- nemam
odporucam, ucinny proti striam
Eucerin telový olej proti striám 125 ml
Pridané: 10. júla 2017
(naposledy upravené 10. júla 2017)
Zakúpený v Lekáreň Doktorka
Pouzivala som aj pri prvom tehotenstve, strie som nemala, pouzivam aj pri druhom.
Pokožka je po prvom raze hneď napnutejšia a hladšia. Krém sa ľahko rozotiera, následne vpije. Mám ho týždeň, ale som spokojná
- hydratuje, koža po ňom neštípe ani nesvrbí
- používala som ho pravidelne od začiatku tehotenstva, avšak v 34tt sa mi strie na bruchu predsa objavili :/
celkovod hodnotím pozitívne, kedže vždy po natretí som cítila uľavu ked sa mi koža natahovala avšak strie sa predsa len urobili :/ :/
- Olej sa príjemne vstrebe do pokožky, zatiaľ čo krém zostáva na povrchu.
Som veľmi spokojná - zatiaľ nevidím žiadne nové strie.
- cena, kvalita
pri používaní po každej sprche viditeľný účinok po 10 dňoch
Elancyl Prevéntion Vergetures krém pre prevenciu a zmenšenie strií 500 ml
Anonym
Pridané: 19. mája 2017
- Príjemná vôňa, dobre rozotieratelny, rýchlo sa vstrebáva. Cena/velkost balenia je primerana.
- Nic
Vynikajuci produkt, hoci je vyššia cena, no treba vyzdvihnut velkost balenia 500 ml.
- Dobre rozotieratelny
- Velmi zlá aróma, dokonca ked som si obliekla tričko po vstrebani krému do pokožky a po vyplatí trička v práčke som stále cítila tu nepríjemnú vôňu. Sedí cena a aróma :)
Nespokojnosť s produktom
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »