Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
- fajný krémik, dobre premastí a rýchlo sa vstrebáva
- fantastická vôňa, jemná pleť
fantastická vôňa, jemná pleť
- Vonia celý dom za škoricou úžasný a efekt viditeľný
Mala som 2 balenia ale ani 2 mesiacoch som nevidela zlepšenie.Pokožka bola trochu pevnejšia .Očakávala som lepšie výsledky .
Veľmi príjemný gél. Treba aplikovať dlhodobo, vtedy vypína pokožku a pekne vyhladí. Pekná ananásová vôňa. Po nanesení vhodá masáž problémových partíí tela.
- fakt pôsobí výborne
krásna vôňa
- Po mesiaci sa dostavia účinky.
- vôňa + účinok
S krémom som maximálne spokojná, nezanecháva mastný film a má príjemnú jemnú vôňu. Používam ho od začiatku tehotenstva a zatiaľ žiadne nové strie ( som v 26tt).
Som spokojna krasne vonia a je super jemny.
Dermacol Love My Body skrášľujúce starostlivosť proti celulitíde a striám ( Celluli te & Stretch Mark s Defense Balm) 150 ml
- pravidelne pouzivam
Kúpila som dcére ktorá rýchlo vyrástla, super vec odporúčam
- Prijemna vona
- Ja som teda nikdy strie nemala, ale, bohuzial, pocas tehotenstva nezafungoval. Posledny mesiac sa mi spravilo asi 6 strii na bruchu a to som ho pravidelne pouzivala. Na vahe som vela nepribrala. Skoda, ze som uverila tomu, ze funguje a nesiahla po niecom lepsom. Momentalne menim aj vsetku detsku kozmetiku Weleda kvoli zlym skusenostiam, okrem "dospelackeho" pletoveho kremu skin food.
Olejcek je vyborny, skutocne pomaha ako prevencia, tiez na uz vzniknute nedostatky .
- Spikojna
Veľmi ľahká konzistencia, rýchlo sa vstrebáva s príjemne, jemne vonia. Sprevádza ma cca od 5. mes tehotenstva a zatiaľ žiadne strie.
Zatial použivam
Hoji sa rana krasne ,dufam že to tak aj ostane
Používaním je pokožka pevnejšia a hladšia. Či sa používanie prejaví aj zmenšením tukových vankúšikov zatiaľ neviem posúdiť. Určite je potrebné aj športovať, nie sa len natierať :-) . Výrobok odporúčam
Výrobok pekne vonia, používaním je pokožka pevnejšia a hladšia. Či sa používanie prejaví aj zmenšením tukových vankúšikov zatiaľ neviem posúdiť. Určite je potrebné aj športovať, nie sa len natierať :-) . Výrobok odporúčam
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »