Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na celulitídu a strie
Rýchle doručenie, milý prístup.
- Krásne vonia a rýchlo sa vpije.
- dobré vstrebavanie do pokožky, jemna pokožka
Síce striam nezabráni, genetika je genetika, ale veľmi skoro vyblednu, a nie je ich tak vidieť.
- zabera uz do mesiaca, neostava mastny pocit
Tento produkt používam už dlhšiu dobu , som s nim spokojná, príjemná konzistenia - gel , ktorý nelepí , má príjemnú vôňu a pri dlhodobom pravidelnom používaní zmierňuje prejavy celulitídy:-)
- Splna ucel
všetky výrobky lady stella sú super a navyše lacné
je v pohode
Celkom kvalitny krem..
Olej dobre rozohreje masirovanú oblasť, ostatné zatiaľ neviem posúdiť -používam zatiaľ krátko :o)
Natieram uvidím
Na tento výrobok ktorý bol k nákupu zadarmo pri splnení podmienok končí záruka o mesiac. Takže ho ani raz nepoužijem lebo cca na mesiac mam ešte iný výrobok spotrebovať.
Stále používam
Spokojná
- Rýchlo sa vstrebáva
- Pokožka nezostáva mastná - je možné si hneď obliecť oblecenie
- Celkom ok cena
- Značka si spravila super reklamu čo určite oslovi veľa mamičiek
Počas tehotenstva som si kúpila cca 3-4 balenia krému , zozaciatku som užívala pravidelne avšak veľmi rýchlo sa balenia míňajú. Výhoda je že pokožka po ňom nie je mastná ale zasa do rana nemám ani pocit že zostane nejako dlhodobo hydratovana. S lacnejšími telovymi mliekami som bola počas tehotenstva viac spokojná - mala som dlhší pocit hydratovanosti na pokožke
- Super reklama na značku
- pokožka zostava dosť mastná , nemožno si obliecť hneď oblecenie lebo bude celé od oleja
- Vyššia cena ktorá ale neodpovedá kvalite
- Nemôžem popísať účinok na pokožku počas tehotenstva keďže som ho nevyužívala pravidelne
- Druhýkrát by som si daný olej nekúpila
- výborný
- výborný
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »